Hesabını silmek istediğine emin misin?
Hesabın kapatılır ve kişisel verilerin KVKK gereği 30 gün içinde anonimleştirilir. Bu işlem geri alınamaz.
Kaybedeceklerin
Belki bunlar yeterlidir
Fikrini değiştirirsen 30 gün içinde tekrar giriş yapman yeterli; talebin iptal edilir ve her şey kaldığı yerden devam eder.